Vrusschenhusken 1, 6422 PL Heerlen
+31 (0)85 20 30 015
info@dutchmedicalservice.nl

Offerte aanvraag Stichting Dutch Medical Service

Middels dit formulier doet u een aanvraag voor een offerte bij Dutch Medical Service. Deze zaken zijn voor ons van belang om uw evenement zo goed als mogelijk voor te bereiden. Het invullen van dit formulier neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Waarna wij grotendeels alle informatie die noodzakelijk zijn, om u zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn, in ons bezit hebben. Na het invullen van dit formulier, zal er zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen om de laatste benodigde informatie af te stemmen.

Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 20 30 015 of via email info@dutchmedicalservice.nl

EHBO post minimale eisen.

Om u een zo duidelijk mogelijke offerte te kunnen maken dienen wij te weten wat er noodzakelijk is. Hierbij worden tevens ook vragen gesteld over de ruimte waar EHBO of geneeskundige hulpverlening toegepast wordt. De behandellocatie dient aan enkele voorwaardes te voldoen:

 • Er dient voldoende verlichting te zijn en een 220V aansluiting met voldoende capaciteit.
 • Er dient een minimale oppervlakte te zijn van 10m2.
 • Er dient voldoende privacy te zijn voor zorgvragers.
 • De behandellocatie dient voldoende wind- en waterdicht te zijn om zwaardere weersomstandigheden te kunnen weerstaan.
 • De behandellocatie dient makkelijk bereikbaar te zijn voor rolstoelen en/of brancards.
 • De behandellocatie dient makkelijk bereikbaar te zijn voor een ambulance.
 • De behandellocatie dient een stevige, gelijkvloerse ondergrond te hebben.

Aanvullende informatie

Er wordt de vraag gesteld of er reeds een GHOR advies beschikbaar is. Organiseert u een klein evenement dan is er een kans dat dit in de vergunningsaanvraag niet noodzakelijk is. In dat geval kunt u bij deze vraag nee invullen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen wij enkele gegevens van u of van uw organisatie. Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het verwerken en opslaan van deze gegevens. Deze gegevens worden enkel intern gedeeld naar de vrijwilligers toe en kunnen in de toekomst door Stichting Dutch Medical Service gebruikt worden voor verdere acquisitie en contactonderhoud. Indien er uiteindelijk gekozen wordt om niet van onze diensten gebruik te maken, zullen de gegevens verwijderd worden uit onze databank.

Offerte aanvraagformulier


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  BLS-team(s) (2x EHBO/Basiszorg)ALS-team(s) (arts & spoedzorg)Rapid Motor(s)Rapid Auto('s)Ambulance(s)Losse arts(en)


  Er wordt 1 EHBO post bemand.Er moeten meerdere posten bemand worden.EHBO post / geneeskundige post (excl. inhoud) wordt door de organisatie voorzien. (zie minimale eisen)Stichting DMS dient een tent te verzorgen.Stichting DMS dient meerdere tenten te verzorgen.


  JaNee