Vrusschenhusken 1, 6422 PL Heerlen
+31 (0)85 20 30 015
info@dutchmedicalservice.nl

Materialen

Een team van maar liefst 6 vrijwilligers zorgen ervoor dat alle materialen voor een evenement klaar staan, compleet zijn en achteraf weer in staat van paraatheid worden gebracht. Zonder deze kanjers was dit werkt absoluut niet mogelijk.

De hulpverleners van stichting Dutch Medical Service werkt enkel met kwalitatieve materialen. Zowel op een EHBO post, op een geneeskundige post of in een voertuig. Alleen het beste is goed genoeg voor onze hulpverleners (en daarmee ook voor de slachtoffers die door hun behandeld worden). Door een volledige uitrusting zo overzichtelijk mogelijk mee te geven, kunnen slachtoffers kwalitatief en georganiseerd behandeld worden op de diverse locaties waar DMS tijdens een evenement actief is.

Wij hebben de luxe om een grote stationaire post te creëren in een hele korte tijd. Deze voorzien wij van alle gebruiksgemakken om een of meerdere slachtoffers medische bijstand te verlenen. Daarnaast biedt de tent voldoende bescherming en afscherming bij de meeste weersomstandigheden. De tent kan verwarmd of gekoeld worden, waardoor er een optimale omgeving gecreëerd wordt voor onze teams en voor de bezoekers van het evenement en onze EHBO post.