Vrusschenhusken 1, 6422 PL Heerlen
+31 (0)85 20 30 015
info@dutchmedicalservice.nl

Vacatures

Stichting Dutch Medical Service is een stichting van vrijwilligers, door vrijwilligers. Als een van de snelstgroeiende aanbieders op het gebied van evenementenhulpverlening, zijn wij continu op zoek naar nieuwe vrijwilligers die samen met ons evenementen op hulpverleningsgebied willen begeleiden!

Openstaande vacatures

Ambulanceverpleegkundige / Ambulancechauffeur

Je werkt in het dagelijks leven als ambulanceverpleegkundige of ambulancechauffeur. Je bent ongetwijfeld vaker op evenementen geweest en denkt dan: “Hier werken op dit evenement, dat lijkt me nu echt leuk”. Dan is Stichting DMS the place to be. Ben je geïntreseerd? Vul dan het inschrijfformulier in en we zullen snel samen met jou om de tafel zitten op welke manier wij gaan invullen. De functie van ambulanceverpleegkundige -chauffeur is geen vrijwilligersfunctie. De werkzaamheden worden op overeenkomst van opdracht uitgevoerd. Vanzelfsprekend voor een marktconform tarief. . Het inschrijfformulier vind je hier!

Ambulanceverpleegkundigen i.o. worden van harte uitgenodigd om zich in te schrijven binnen de spoedzorg. Na afronding van de opleiding kunnen zij ingezet worden in onze ambulance. Meer informatie voor ambulanceverpleegkundige i.o.