Vrusschenhusken 1, 6422 PL Heerlen
+31 (0)85 20 30 015
info@dutchmedicalservice.nl

Openstaande Vacatures

Stichting Dutch Medical Service is een stichting van vrijwilligers, door vrijwilligers. Als een van de snelstgroeiende aanbieders op het gebied van evenementenhulpverlening, zijn wij continu op zoek naar nieuwe vrijwilligers die samen met ons evenementen op hulpverleningsgebied willen begeleiden! Zo zoeken wij onder andere:

Evenementenhulpverleners (EHBO)

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat geldt ook voor evenementen. Je bent in het bezit van een EHBO diploma en komt meteen in actie als er hulp nodig is. Insectenbeten, schaafwonden, verstuikte enkel of ander letsel. Jij staat klaar om iedereen te helpen! Meer informatie.

Zorgprofessional Basiszorg

Je kunt overzicht bewaren in stressvolle situaties maar weet ook wanneer het tijd is om te ontspannen en te genieten van het evenement. Je een diploma in de gezondheidszorg en wilt je naast je baan inzetten op evenementen. Dan zoeken wij jou! Meer informatie.

Zorgprofessional Spoedzorg

Je ben in het bezit van een afgeronde verpleegkundige vervolgopleiding in de acute zorg (SEH, IC, CCU of Anesthesie) of je bent anesthesiemedewerker (CZO-diploma) en je wilt buiten het ziekenhuis jouw kennis en kunde binnen de acute zorg verbreden en toepassen. Je hebt diverse skills vanuit je werkveld die je ook goed op evenementen wilt en kunt gebruiken. Dan is deze vacature echt iets voor jou! Meer informatie.

Arts

Na je opleiding geneeskunde, mag je je dan eindelijk arts noemen. Je hebt diverse mogelijkheden, je gaat op vakantie, je gaat een tijdje agnio’en of je hebt al een opleidingsplek gevonden voor je toekomst als specialist. Het kan ook zijn dat je je deze tijd nog goed herinnerd en nu zelf specialist bent. Hoe dan ook, je hebt plezier in je werk als arts.

Evenementenhulpverlening? Dat zie je wel zitten. Samen met verpleegkundigen zorgen voor de geneeskundige ondersteuning op evenementen. Meer informatie.

Ambulanceverpleegkundige / Ambulancechauffeur

Je werkt in het dagelijks leven als ambulanceverpleegkundige of ambulancechauffeur. Je bent ongetwijfeld vaker op evenementen geweest en denkt dan: “Hier werken op dit evenement, dat lijkt me nu echt leuk”. Dan is Stichting DMS the place to be. Ben je geïntreseerd? Vul dan het inschrijfformulier in en we zullen snel samen met jou om de tafel zitten op welke manier wij gaan invullen. De functie van ambulanceverpleegkundige -chauffeur is geen vrijwilligersfunctie. De werkzaamheden worden op overeenkomst van opdracht uitgevoerd. Vanzelfsprekend voor een marktconform tarief. . Het inschrijfformulier vind je hier!

Ambulanceverpleegkundigen i.o. worden van harte uitgenodigd om zich in te schrijven binnen de spoedzorg. Na afronding van de opleiding kunnen zij ingezet worden in onze ambulance. Meer informatie voor ambulanceverpleegkundige i.o.