Vrusschenhusken 1, 6422 PL Heerlen
+31 (0)85 20 30 015
info@dutchmedicalservice.nl

Welkom op de website van
Stichting Dutch Medical Service

Uw partner op het gebied van evenementenhulpverlening!

Evenementenhulpverlening

Tijdens evenementen is EHBO onmisbaar geworden. Daarnaast wordt er steeds vaker gevraagd voor geneeskundige ondersteuning van artsen en verpleegkundigen!

Meer informatie

Trainingen

EHBO, BHV of andere trainingen organiseren voor uw bedrijf of zelf een cursus volgen?

Neem snel contact met ons op!

Meer informatie

Repatriëring

Een ongeval in het buitenland waardoor  zelf terugkomen geen optie is? Een repatriëring over de weg behoort tot uw opties en wij kunnen u hierbij helpen!

Meer informatie

Stichting Dutch Medical Service

getrainde Hulpverleners

evenementen

Kwaliteit

Tevredenheid

Stichting Dutch Medical Service is een van de snelstgroeiende aanbieders van geneeskundige hulpverlening & EHBO in Limburg, Nederland. Met meer dan 70 hulpverleners ondersteunen wij op dit moment al meer dan 50 evenementen (2019) en dit aantal blijft alleen maar groeien. Van festivals tot sportevenementen en braderieën tot concerten. Wij gaan geen enkel evenement uit de weg!Stichting Dutch Medical Service is een van de snelstgroeiende aanbieders van geneeskundige hulpverlening & EHBO in Limburg, Nederland. Met meer dan 70 hulpverleners ondersteunen wij op dit moment al meer dan 50 evenementen (2019) en dit aantal blijft alleen maar groeien. Van festivals tot sportevenementen en braderieën tot concerten. Wij gaan geen enkel evenement uit de weg!

Preuvenemint Maastricht

Het grootste culinair openluchtfestival in de benelux. Vier dagen genieten op de Vrijthof in Maastricht. Stichting Dutch Medical Service verzorgd hier geen culinair hoogstandje maar verzorgen wel de volledige EHBO en Medisch begeleiding tijdens dit evenement.
 

Hago’s Limburgs Mooiste

Wielrennen, Mountainbiken, Hardlopen. Alle aspecten komen terug tijdens dit groots evenement. Meer dan 20.000 deelnemers verdeeld overdiverse parkoers en sportaspecten. Stichting Dutch Medical Service verzorgd hier de geneeskundige ondersteuning op de verschillende parkoers.

Andre Rieu Concerten

Samen met 15.000 bezoekers en zijn Johann Strauss Orchesta tovert Andre Rieu de vrijthof om naar een waar sprookje. En dat doet jij niet een keer maar meerdere concerten per jaar. Samen met het Rode Kruis Maastricht verzorgen wij de medische ondersteuning tijdens deze concerten. 

Groove Garden

Groove Garden is een Nederlands dancefestival dat sinds 2005 jaarlijks in de openlucht wordt gehouden in de Limburgse stad Sittard. Meer dan 10.000 muziekliefhebbers komen naar dit evenement toegestroomd. Stichting Dutch Medical Service verzorgd hier samen met het Rode Kruis de hulpverlening

Essential Festival

Misschien wel een van de snelstgroeiende festivals in Nederland. Afgelopen editie zijn zij verhuisd naar een nieuwe locatie en wij waren daarbij. Ook hier werd de ondersteuning uitgevoerd door hulpverleners van Stichting Dutch Medical Service!

 

90’s forever in- & outdoor

Een van de meest bekendste festivals! de 90’s organiseerd jaarlijks 2 edities in het zuiden, zowel in- als outdoor! Bij beide edities wordt door ons de hulpverlening georganiseerd. Zowel medische ondersteuning als eerstehulp!


 

75 jaar bevrijding van limburg

in September 2019 werd de 75jarige bevrijding gevierd van de provincie Limburg. Enkele amerikaanse veteranen die hier hebben gevochten tijdens WOII hebben de oversteek opnieuw gemaakt om de bevrijdingsfestiviteiten mee te vieren. 

Gedurende hun verblijf heeft Stichting Dutch Medical Service de veteranen een week lang medisch begeleid!

 

Cultura Nova  

Al 29 jaar keert Cultura Nova terug in Heerlen en omgeving. Dit tiendaags, internationaal evenement biedt dans, film, muziek, theater en beelde kunst aan in Heerlen en omgeving. 


Bij meerdere voorstellingen, optredens en shows is Stichting Dutch Medical Service ook van de partij! Niet enkel om van de voorstelling te genieten maar ook om de geneeskundige hulpverlening en EHBO aan te bieden!

Regionale Scouting Wedstrijden 

De Regionaal Scouting Wedstrijden (RSW) is een weekend waar 11 tot 15 jarige strijden voor een felbegeerde plek bij de landelijke scouting wedstrijden. Meerdere jongeren proberen hier op ouderwetste scoutingwijze te bewijzen dat zij bij de beste scouting horen van de regio. 

 Tijdens het RSW van regio Oosterlijke Mijnstreek kijkt Stichting Dutch Medical Service mee met de wedstrijden en verleend zonodig EHBO 

Stichting Dutch Medical Service onderschrijft en werkt volgens:

Veldnorm Evenementenzorg

Vraag direct een offerte aan!

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op middels onderstaand contactformulier.